Vágólapra másolva!
Miután elutasították a csapatuk óvását a Craiovában az El-selejtező visszavágóján történtek miatt, a Budapest Honvéd szurkolói a Craiova-AEK Athén Európa-liga-mérkőzés alatt a Szabadság hídon tüntettek az UEFA botrányos döntése miatt csütörtökön.

Óriási botrány után ért véget a múlt heti Craiova-Budapest Honvéd Európa-liga-selejtező: a találkozó 120. percében a játékosok dulakodni kezdtek az alapvonalnál, közben pedig a román szurkolók pályára dobtak egy hanggránátot, ami a játékvezető mellett robbant fel közvetlenül, valamint egy öngyújtóval is fejbe találták a skót Arnold Huntert. A találkozó végül folytatódott, és tizenegyespárbajt követően a Craiova nyerte meg.

Közvetlenül a lefújást követően pedig a Honvéd már jelezte is, hogy óvást nyújt be az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felé.

A szervezet illetékes bizottsága hétfőn, órákig tartó meghallgatás és ülés után elutasította a Budapest Honvéd óvását, mondván, a történtek nem befolyásolták a mérkőzés végkimenetelét, így a pályán kialakult eredmény maradt érvényben.

A kispestiek hivatalosan is folytatják küzdelmüket igazukért, eközben a szurkolóik látványos módot választottak arra, hogy kifejezzék nemtetszésüket a döntés ellen.

A Budapest Honvéd szurkolói görögtüzekkel és molinókkal tiltakoztak az UEFA döntése ellen Forrás: www.facebook.com/reggelistart

(Csakfoci.hu)