Szenvedett az újonc ellen a BL-döntős Tottenham

Kane
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane celebrates scoring the team's second goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at Tottenham Hotspur Stadium in London, on August 10, 2019. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának szombat esti zárómeccsén a Tottenham hátrányból fordított az újonc Aston Villa ellen.

Pedig a birminghamiek remekül kezdtek, a 9. percben elcsendesítették a londoni közönséget, miután McGinn a 9. percben egy szép lövés után megszerezte a vezetést a Villának. Az első félidőben csak helyzetekig jutott a Spurs, Dean Smith csapata remekül tartotta magát, és előnnyel vonulhatott a szünetre.

A második játékrészben óriási fölényben futballozott Maurucio Pochettino csapata, végül az egyenlítés a rekordigazolás Ndombele révén sikerült a 73. percben. A hajrában aztán teljesen elkészültek az erejükkel a vendégek, amit Harry Kane kétszer is kihasznált, így végül 3-1-re nyert a T'ham és City, valamint a Liverpool után ugyancsak győzelemmel kezdte a bajnokságot.

A Watford vendégeként nyert 3-0-ra a Brighton, míg a Burnley házigazdaként múlta felül 3-0-ra a Southamptont. A hazaiak góljai a második félidő közepén 12 perc alatt estek. Az Everton a Crystal Palace, míg a Sheffield United a Bournemouth otthonában ért el döntetlent.

Premier League, 1. forduló:
Tottenham Hotspur-Aston Villa 3-1 (0-1)
Watford-Brighton 0-3 (0-1)
Burnley-Southampton 3-0 (0-0)
Bournemouth-Sheffield United 1-1 (0-0)
Crystal Palace-Everton 0-0
West Ham United-Manchester City 0-5 (0-1)
Liverpool FC-Norwich City 4-1 (4-0)