Vágólapra másolva!
A Ferencváros kedd este a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján lép pályára a Dinamo Zagreb ellen. A zágrábi meccs 1-1-re végződött, innen folytatják majd a felek a Groupama Arénában. A meccs előtt egy nappal Szergej Rebrov, a csapat vezetőedzője és Tokmac Nguen válaszolt az újságírók kérdéseire.

Szergej Rebrov a keddi meccsel kapcsolatban elmondta, sokkal jobban szeret a második meccsekre készülni, mert akkor már van saját tapasztalata az ellenféllel kapcsolatban.

Arra a kérdésre, hogy ki az esélyesebb, azt felelte, hogy ezzel nem foglalkozik, mert nem számít semmit. A Ferencváros is megmutatta a Ludogorec és a Valletta ellen, hogy esélytelenebb és esélyesebb csapatként is képes továbbjutni.

Rebrov elmondta, más taktikával fog majd felállni a csapata a visszavágóra, de óvatosságból nem árult el részleteket.

Tokmac és Szergej Rebrov Forrás: Origo

A mester természetesen kapott kérdést a távozó Davide Lanzafaméval kapcsolatban is, de szerinte ez nem fogja megzavarni a csapatot.

"Egy klubnál a játékosok jönnek-mennek, ez egy normális folyamat. Mi csak a keddi meccsre koncentrálunk, csak ezzel foglalkozunk" - mondta Rebrov.

Az első meccsen már vezetett a Dinamo, de azt a helyzetet is megoldottuk, fontos, hogy minden helyzetre fel legyünk készülve. Tudnunk kell reagálni mindenre.

- mondta el a szurkolókkal kapcsolatban a vezetőedző.

És hogy ez lesz-e a vezetőedző legfontosabb meccse a Ferencváros kispadján?

- mondta Rebrov.

A horvát újságírók még arra voltak kiváncsiak, nem üthet-e vissza, hogy a Fradi két bajnokiját is elhalasztotta az NB I-ben.

Tokmac Szergej Rebrovval kapcsolatban elmondta, ő az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgozott, és tudja, védekezésben is fontos feladata van, miközben ő elsősorban támadó, és ennek is próbál megfelelni.

- tette hozzá.

A Ferencváros-Dinamo Zagreb összecsapást kedd este 20.00 órától rendezik a Groupama Arénában.