Hosszú ideig nem számíthat brazil válogatott kapusára a Liverpool

fbl Horizontal
Liverpool's Brazilian goalkeeper Alisson Becker waits to receive medical attention during the English Premier League football match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, north west England on August 9, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-győztes Liverpool brazil kapusa, Alisson Becker a Premier League péntek esti szezonnyitóján sérült meg, majd kerekesszékben hagyta el a stadiont. Ahogy azt sejteni lehetett, nem egy-két napra dőlt ki a klasszis játékos, a csapat menedzsere, Jürgen Klopp azt is elárulta, mennyit kell kihagynia.

Augusztusban már biztosan nem léphet pályára Alisson,

így kihagyja a Chelsea elleni európai Szuperkupa-meccset, de a Southampton, az Arsenal és a Burnley elleni bajnokin sem állhat Jürgen Klopp rendelkezésére.

Alisson Becker több hetet kihagy Forrás: AFP/Oli Scarff

„Néhány hétig biztosan nem számíthatunk rá. Mit mondhatnék, nem éppen ideális a helyzet –kezdte a német menedzser a kapus sérülésével kapcsolatban. – Napra pontosan lehetetlen lenne megjósolni, mikor lehet újra a pályán, de erre nem holnap kerül sor, az biztos. Több hetet kihagy, utána majd meglátjuk. Elég speciális a helyzete, mivel

– tette hozzá Klopp.

A sérülés az újonc Norwich elleni bajnoki első félidejének végén, 3-0-s liverpooli vezetésnél történt, amikor egy kirúgást követően Alisson összerogyott, és nem tudta folytatni a játékot.