Vágólapra másolva!
Új nevekkel bővült az észak-amerikai profi fociligában (MLS) szereplő Seattle Sounders tulajdonosi köre, köztük a helyi születésű világhírű rapper, Macklemore-ral.

A 2016-os bajnokcsapat többségi tulajdonosai eddig a Microsoft vezetői voltak, közülük is Adrian Hanaurnek van a legnagyobb tulajdonrésze. Most viszont kereken egy tucat új részvényest hívtak meg a köreikbe, köztük a helyi NFL-csapat sztárirányítóját, a liga legjobban fizetett játékosát, Russel Wilsont, a feleségét, a Grammy-díjas énekesnőt, Ciarát, és a szintén zenész Macklemore-t.

Az új tulajdonosok büszke csoportja:

Míg Wilsonról közismert, hogy nagy erőket mozgósít annak érdekében, hogy a Seattle Sonics Oklahomába költözése után NBA-csapat nélkül maradt városba visszatérjen a kosárlabda, addig Macklemore lelkes focirajongó hírében áll. Ezt támasztja alá, hogy amerre jár, ott igyekszik az adott ország válogatottjának mezében fellépni, így tett a Balaton Soundon is, ahol a 2016-os foci-Eb-n a nyolcaddöntőbe jutó magyar válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak a mezében pompázott.

Macklemore & Ryan Lewis koncert a Soundon 2016. július 6-án Fotó: Szabó Gábor - Origo

Idén a Sziget Fesztiválon lépett föl, augusztus 10-én szombaton ő melegítette be a közönséget a The National koncertje előtt.