Neymar külön edz, a PSG minimum két játékost akar érte a pénzen kívül

Friendly Brazil X Qatar 315
Neymar érkezését már kész tényként kezelik Barcelonában
Vágólapra másolva!
Neymar sérülése, amit a brazil válogatottnál szedett össze, még mindig nem a múlté. A bokasérülése miatt a Copa Américán sem szerepelhetett, egyelőre fennáll a veszélye annak is, hogy újra rásérül.

A PSG orvosi stábjának egykori vezetője, Dr Eric Holland szerint Neymar jobb lába még mindig nem egészséges, és komoly esély van arra, hogy újra megsérül, ha visszatér a pályára.

Neymar hosszú időre kidőlt 2018 és 2019 telén is, fontos meccseket kellett kihagynia. A nyári Copa előtt, a Katar elleni meccsen újra megsérült a brazil játékos, és a hírek szerint tehát sokkal komolyabb a sérülés, mint azt akkor bárki gondolta volna.

Még mindig nem ért véget a Neymar-sztori erre a nyárra Forrás: AGIF/Mateus Bonomi/AGIF/Mateus Bonomi

A Le Parisien szólaltatta meg Dr. Rolland-t, aki nyáron távozott a PSG-től. Szerinte még mindig a korábban kétszer sérült lábközépcsontjával van gond, így jóval hosszabb ideig nem játszhat majd, ha nem akarják kockáztatni a rásérülés esélyét, miközben a klubok licitálnak érte.

A L'Equipe szerint a PSG két játékost és minimum 100 millió eurót szeretne a Barcelonától. Azt a PSG sportigazgatója, Leonardo már korábban elmondta, hogy kölcsön nem mehet el Neymar, a két játékos pedig a Philippe Coutinho, Nelson Semedo, Ousmane Dembélé hármasból kerülhet csak ki.

A Barça eközben csak egy játékost adna, szerintük alaposan alábecsüli a PSG a fenti hármas piaci értékét.

Neymar eközben egyedül edz, próbálja visszanyerni a formáját a sérülése után.