Vágólapra másolva!
Kétséges a Liverpool-kapus, Adrián játéka a Southampton ellen, miután a pályára futó egyik szurkoló miatt megsérült a bokája még Isztambulban, az európai (UEFA-) Szuperkupa-győzelmet követő ünneplés alatt – árulta el a csapat menedzsere, Jürgen Klopp. Az első számú kapus, Alisson az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 1. fordulójában szintén megsérült, ő négy-hat hétig lesz harcképtelen.

A Liverpool által alig két héttel ezelőtt szerződtetett, Alisson sérülését követően kezdő kapussá előlépett Adrián szerda óta könnyített edzéseket végzett, és egyáltalán nem biztos, hogy ott lehet a Southampton elleni bajnokin – árulta el Jürgen Klopp.

Adrián egy szurkoló miatt sérült meg Forrás: Sputnik/Mikhail Kireev

A spanyol kapus bokája még Isztambulban sérült meg, ám nem a Chelsea ellen tizenegyessekkel megnyert Szuperkupa-mérkőzésen, hanem az azt követő ünneplés alatt – méghozzá

Klopp beszámolója szerint a pályára futó egyik szurkoló miatt!

A közösségi oldalakon villámgyorsan elő is került a videó, amin látható, pontosan hogy sérült meg a kapus.

A felvétel 29. másodpercében érdemes figyelni az érkező drukkerre.

A saját nevelésű, 20 éves ír, Caoimhin Kelleher, valamint az Alisson sérülése után szerződtetett, négy nappal ezelőtt még klub nélküli veterán, Andy Lonergan helyettesítheti Adriánt, ha tényleg nem tud pályára lépni. A Premier League-ben még soha, egyikük sem lépett pályára.

(nso.hu)