Ronaldo fia nem hitte el, milyen helyen élt az apja fiatalon

Cristiano Ronaldo Jr. Sports soccer Children
11 May 2019, North Rhine-Westphalia, Kempen-Tönisberg (Kreis Viersen/: Cristiano Ronaldo Jr. is on the court at a youth football tournament in the Juventus Turin jersey. The football tournament of the U9 junior teams took place on the weekend of 11. and 12.05.2019. As his father wore Cristiano Ronaldo Jr. the jersey with the number seven. Photo: Norbert Prümen/dpa
Vágólapra másolva!
Bár messziről úgy tűnik, hogy Cristiano Ronaldo már réges-régen elfelejtette, hogy milyen nehéz körülmények közül indult a karrierje, most kiderült, hogy ez egyáltalán nem igaz, nagyon is emlékszik rá.

A Juventus ötszörös aranylabdás sztárja a portugál TVI csatornának adott exkluzív interjút Torinóban a Serie A 2019-2020-as szezon rajtja előtt, itt osztott meg velük egy történetet. Elmesélte, hogy nemrégiben elvitte legidősebb gyerekét, az ifjabb Cristianót Lisszabonba, hogy megmutassa neki, hol is kezdődött a karrierje, amikor 12 évesen, szegény madeirai srácként a portugál fővárosba költözött. Megmutatta a fiának azt az albérletet, ahol legjobb barátjával, Miguel Paixaóval lakott, ami ma is úgy néz ki, mint 22 évvel ezelőtt.

A kis Cristianót is érik néha nem várt meglepetések az életben Forrás: Picture-Alliance/AFP/Norbert Prümen

"Örültem, hogy megmutathattam a fiamnak, hol nőttem fel. Madeirát már ismeri, most pedig elvittem a Don José lakótelepre is, ahol még most is nagyon sokan élnek azok közül, akik akkor laktak, amikor én is. Megmondom őszintén, megindító volt a találkozás, mert nem hittem volna, hogy még valaha viszontlátom őket – mesélte Ronaldo az interjúban. De az igazi meglepetést az ifjabb Cristiano szolgáltatta, aki meglátva a világ jelenlegi egyik leggazdagabb sportolójának egykori szobáját, azt kérdezte csodálkozva: "Apa, te itt éltél? Nem akart hinni a szemének."

"A gyerekek azt hiszik, hogy az életben minden könnyű. Ahogy élünk, a lakások, az autók, a ruhák, hogy minden csak az ölükbe hullik. Én viszont azt szeretném, ha a gyerekeim megértenék, hogy mindez nemcsak azért van, mert valamiben tehetségesek vagyunk, de kell hozzá a kemény munka és az elszántság is. Ugyanerről szoktam beszélni akkor is, amikor iskolákban tartok előadást" – mondta még Ronaldo.