Szebbnél szebb gólokat lőtt a kínai kupában az olasz csatár - videó

Shanghai Greenland Shenhua beats Dalian Yifang to enter final match of 2019 CFA Super Cup China Chinese 2019 football association CFA Super Cup super cup soccer
Italian football player Stephan El Shaarawy of Shanghai Greenland Shenhua celebrates after scoring against Dalian Yifang in the semifinal match during the 2019 Chinese Football Association (CFA) Super Cup in Dalian city, northeast China's Liaoning province, 19 August 2019. Shanghai Greenland Shenhua defeated Dalian Yifang 3-2.
Vágólapra másolva!
A Kínai Kupa hétfői elődöntőjében Stephan El Shaarawy két szépségdíjas góllal vezette győzelemre csapatát, a Sanghaj Senhuát.

A még mindig csak 26 éves, 23-szoros olasz válogatott csatár némi meglepetésre kerütl az AS Romától a kinai csapathoz. Első mecsén, a Wuhan Zall ellen még csak félórát kapott, a következő bajnokin, a Tiencsin Tienhaj ellen viszont már végig a pályán volt és gólt is szerzett. A kupa elődöntőjében pedig már duplázott a Dalian Jifang ellen 3-2-re megnyert találkozón. Ráadásul két gólja közül egyik szebb volt, mint a másik.

A kupadöntőben a Sandong Luneng lesz El Shaarawyék ellenfele.

Mi nem tudunk dönteni, úgyhogy megkérdezzük önöket:

Szavazzon!

Melyik gól volt a szebb?