Társoldalunk:

Marco Rossi elárulta, melyik a kedvenc magyar focicsapata

2019.08.23. 07:18

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya otthonának tekinti Budapestet, és a világ egyik legszebb helyének tartja a magyar fővárost. A Blikknek más kedvenceiről is beszélt, elárulta, melyik magyar focicsapat áll legközelebb a szívéhez, ahogy azt is, mi a kedvenc itala. 

Pályafutása alatt rengeteg kiváló focistával játszhatott együtt, akik közül a román Gheorghe Hagira, a holland Ruud Gullitra is szívesen gondol vissza, a példaképe azonban Johan Cruyff volt. 

"A szakmát pedig olyan nagyságoktól leshettem el, mint a svéd Sven-Göran Eriksson, aki kiválóan kezelte az öltözői hangulatot, a román Mircea Lucescu és az argentin Marcelo Bielsa pedig a taktika nagy mestere volt."

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország-Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama ArénábanForrás: MTI/Czagány Balázs

Marco Rossi kedvenc autómárkája a Ferrari, habár soha nem volt még ilyen kocsija. A vörösbor a kedvenc itala, ételek közül a tésztáért van oda, fociklubok közül pedig két favoritja is van: a Torino és a Honvéd.  

"Az olasz klub a nagyapám, a magyar gárda a velem elért bajnoki cím miatt." 

A magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitányának további kedvenceiről ide kattintva, a Blikk cikkében olvashat.