Társoldalunk:

Tizenegyesdráma a spanyol bajnokságban

2019.08.24. 07:02

A Levante csapata 3 tizenegyesből kettőt berúgva nyert 2-1-re a Villareal ellen. 12 éve nem kezdte úgy a spanyol labdarúgó-bajnokságot a Sevilla, mint ebben az idényben. Az andalúziai csapat már a második győzelménél tart.

Előzetesen nem sokat ígért a Levante-Villareal meccs a spanyol bajnokság második fordulójában. Gerard góljával már a 3. percben a vendégcsapat vezetett, na de ami utána jött...

A Levante a második félidő közepén tizenegyest kapott. José Luis Morales lövését Andrés Fernández hárítani tudta. Korai volt azonban az öröme, mert a bíró úgy ítélte meg, hogy a Villareal kapusa elmozdult a gólvonalról. A megismételt büntetőnek nem Morales, hanem Roger állt neki. Ehhez is hozzáért a kapus, de védeni nem tudott, ezzel lett 1-1 az állás. Öt perccel később a Levante újabb tizenegyest kapott. Ezt Roger ismét belőtte, és ezzel nyert 2-1-re a Levante.

A Sevilla a Granada vendégeként nyert 1-0-ra. Az első fordulóban az Espanyolt is legyőzte, így két meccs után 6 ponttal állnak a tabellán. Legutóbb a 2007-08-as bajnokságban indított így a Sevilla.