Társoldalunk:

Elfogyott a türelem Kispesten, elküldhetik a Honvéd edzőjét

2019.08.26. 07:33

Betelt a pohár a kispesti szurkolóknál, a Budapest Honvéd edzőjének menesztését követelik. Az újabb, most a DVSC-től elszenvedett vereség után nagy rá az esély, hogy a klub megválik Giuseppe Sanninótól, akinek a vezetése mellett négy vereséggel kezdte a csapat a bajnokságot. Legutóbb 78 éve, 1941-ben volt ennél rosszabb szezonkezdete a Honvédnak - emlékeztet a Blikk.

A lap úgy tudja, küszöbön áll Sannino leváltása. A Loki elleni meccs alatt a szurkolók „arrivederci" kiáltással üzentek a mesternek, és a közösségi médiában rengetegen követelik a leváltását.

Ő a mérkőzés után beszélt esetleges távozásáról.

"Bíznak bennem a vezetők, ők is látják, ha felépül valaki a sérültek közül, akkor jobban futballozunk. Ettől függetlenül tudomásul veszem, ha mással képzelik el a jövőt. Ebben az esetben is azt mondanám, megtiszteltetés volt a Honvédnál dolgozni."

A szurkolóknak elegük lettForrás: Balogh David/Balogh David

A kérdésre, hogy mi lesz az együttessel és mesterével, a Blikk sejtelmesen azt a választ kapta csak, hogy figyeljék a klub Facebook-oldalát.  

A lehetséges új edzők között szóba került Supka Attila, Aldo Dolcetti, valamint Horváth Ferenc és Pintér Attila neve is.