Vágólapra másolva!
Meg akarták ölni azok után, hogy tanúskodott két, később mintegy másfél éves börtönbüntetésre ítélt orosz futballista ügyében, állítja Jekatyerina Bobkova orosz Instagram-modell.

A két válogatott futballista, Alekszander Kokorin (aki a 2012-2015 között Dzsudzsák Balázs csapattársa volt a Dinamo Moszkvánál) és Pavel Mamajev 2018 októberében egy étteremben támadt rá egy magas beosztású állami tisztviselőre, akit súlyosan bántalmaztak, majd hasonló módon helyben hagyták egy ismert tévés riporter sofőrjét.

Bobkova az első támadásnak szemtanúja volt, miután egy másik asztalnál ülve mindent látott, így tanúskodott is a focisták ellen, akik 17, illetve 18 hónap letöltendő börtönbüntetést kaptak.

Jekatyerina Bobkova Forrás: East 2 West News

A modell még azon a télen a csehországi Karlovy Vary közelében lévő Spindleruv Mlyn üdülőhelyen töltött pár napot, és itt érte egy súlyos baleset: az egyik este folyamán kiesett egy erkélyről, és mintegy tíz métert zuhant. Súlyos sérüléseket szenvedett, hosszú időt töltött kórházban, a helyi rendőrség pedig rövid nyomozás után arra jutott, hogy baleset történt.

Bobkova azonban nem így gondolja, és emberölés kísérletének gyanújával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Jekatyerina Bobkova Forrás: East 2 West News

Állítása szerint aznap este mindössze két pohár bort ivott meg, mégis szokatlanul álmos lett, azaz gyanúja szerint elkábították, majd fejjel előre ledobták az erkélyről. A moszkvai orvosok szakvéleménye szerint erős ütés érte a fejét, és már eszméletlen volt, amikor ledobták az erkélyről.