Vágólapra másolva!
Újabb három csapattal bővült a Bajnokok Ligája csoportköre, bejutott a Dinamo Zagreb, a Crvena zvezda és az Olimpiakosz is a legrangosabb európai kupa csoportküzdelmeibe.

A Ferencvárost az előző körben búcsúztató Dinamo Zagreb 2-0-s előnnyel utazhatott a norvég Rosenborg csapatához. A horvátok nem kezdtek jól, Babajide David Akintola révén már a 15. percben ledolgozott egy gólt a Rosenborg.

A második félidőben egyenlített a Dinamo, Amer Gojak lőtte ki a jobb felső sarkot, így 3-1-es összesítéssel jutottak tovább a horvátok.

Az orosz Krasznodarnak mínusz négyről kellett volna felállnia az Olimpiakosz ellen, ennek megfelelően Daniil Utkin már a 10. percben gólt szerzett, de a görögök Youseff El Arabi révén már a 11. percben egyenlítettek is. A marokkói csatár a második félidőben is gólt szerzett, így minden el is dőlt, hat gól kellett volna az oroszoktól. Az Olimpiakosz 6-1-es összesítéssel jutott tovább.

A Crvena zvezda-Young Boys meccs sokáig 0-0-ra állt, a második félidőben már nem csak idegenben lőtt gólokkal vezetett a szerb csapat a svájci 2-2 után, ugyanis Vukanovic hazai pályán is betalált.

A svájciak egy gólra kerültek a továbbjutástól egy öngólt követően, de végül maradt az 1-1, így 3-3-mal, idegenben szerzett több góllal jutottak a szerbek a csoportkörbe.

A csoportkörök beosztását csütörtökön sorsolják majd.

Bajnokok Ligája, selejtező, 4. forduló, visszavágók:

bajnoki ág:
Rosenborg (norvég)-Dinamo Zagreb (horvát) 1-1 (1-0)
Továbbjutott: a Dinamo Zagreb, 3-1-es összesítéssel.

Crvena zvezda (szerb)-Young Boys (svájci) 1-1 (0-0)
T.: a Crvena zvezda 3-3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

nem bajnoki ág:
FK Krasznodar (orosz)-Olimpiakosz (görög) 1-2 (1-1)
Tj.: az Olimpiakosz kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel.