Spárgázás közben megsérült a magyar fociválogatott kapus

Megyeri Balázs, Atromitosz
Megyeri Balázs a görög Atromitosz legstabilabb embere
Vágólapra másolva!
Megyeri Balázsra, a görög Atromitosz kapusára egy-másfél hónapos kényszerpihenő vár, miután csapata vasárnapi bajnoki mérkőzésén egy spárgázás után megsérült a combhajlító izma.

Az egyszeres magyar válogatott kapus kezdőként lépett pályára az AEL Larissa elleni összecsapáson. Az első félidő hosszabbításában lábbal akarta védeni a szerb Radomir Milosavljevics védését, azonban spárgázás után a combjához kapott, majd nem tudta folytatni a meccset.

Az MR-vizsgálatok után kiderült, hogy a 29 éves kapusnak a combhajlító izom melletti ínszalagja sérült meg a jobb lábán, ezért egy-másfél hónap kihagyás vár rá.

Megyeri az előző szezonban 26 bajnoki mérkőzésen védett az Atromitoszban, 11-szer nem kapott gólt, csapata pedig a negyedik helyen végzett az görög Szuperligában.

Papíron világsztárokat utasít maga mögé

A magyar labdarúgó-válogatottnak kapusposzton sohasem volt problémája. A korábban Grosics Gyula, Disztl Péter, Petry Zsolt, vagy éppen Király Gábor védte kapu manapság Gulácsi Péter felségterülete a nemzeti csapatban. Rivális viszont akad bőven, például a jelenleg Görögországban légióskodó, élete formájában védő Megyeri Balázs, aki egyelőre nem kapott bizalmat.