Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 4-2-re legyőzte a litván Suduva együttesét az Európa-liga rájátszás körében, így a sorozat főtáblájára jutott. A klub elnöke, Kubatov Gábor büszkén értékelt a lefújás után az M4 Sportnak.

"Végre egy sima meccset játszottunk... A viccet félretéve óriásit kellett küzdeni ezért a győzelemért, minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, büszkék vagyunk a fiúkra.

Szergej Rebrovot a világ 41. legjobb edzőjeként tartották számon, amikor idehoztuk, és be is bizonyította, mennyire jól döntöttünk. Nem azt akartuk, hogy egy jófiú, egy nice guy legyen a kispadon, hanem hogy eredményeket érjen el.

Az a szisztéma, amit kialakított és az a 11 játékos, akit a kinevezése óta igazoltunk pedig sikerhez vezetett.

A fő célunk a tapasztalatszerzés lesz a csoportkörben, emelett természetesen meg szeretnénk védeni a bajnoki címünket is, valamint megnyerni a Magyar Kupát. Sok a teendő, de már alig várjuk az újabb kihívásokat."

Az elnök azt is elárulta, a Fradi tárgyalásban van még néhány játékossal, de hogy az átigazolási időszak lejárta előtt, még nyáron, vagy majd csak télen érkeznek új futballisták a zöld-fehérekhez, az a szakmai stáb döntésén múlik.