Társoldalunk:

A PSG sportigazgatója megszólalt a Neymar-ügyben

2019.08.31. 12:13

Az átigazolási időszak hajrájának egyik legfelkapottabb kérdése, hogy mi lesz a Paris Saint-Germainnél futballozó Neymar sorsa. Nos, a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo a Metz elleni pénteki bajnoki (2–0) után tisztázott néhány részletet a brazil helyzetével kapcsolatban.

„A helyzetünk mindig is egyértelmű volt Neymar ügyében. Augusztus huszonhetedikén kerestek meg minket először, s bár nyitottak vagyunk a megbeszélésekre, nem sikerült megegyeznünk. Más, amit a Barca kínál, és amit mi szeretnénk" – mondta Leonardo, aki kiemelte, hogy már csak három nap van hátra a szeptember 2-i zárásig.

Neymart nem mindenáron akarja eladni a PSGForrás: AFP/Franck Fife

„Az FC Barcelona az egyetlen klub, amellyel tárgyaltunk. El akarjuk adni Neymart, de nem mindenáron. Nincs olyan klub, amelynek elég pénze lenne ahhoz, hogy megvásárolja. A Barca játékosokat ajánlott fel, de ebben mi nem vagyunk érdekeltek. Ousmane Dembélé neve is felvetődött, ám mivel a Barcával nem jutottunk dűlőre, vele sem tárgyaltunk. Hogy folytatódnak-e a megbeszélések? Ez a Barcelonán múlik."

(forrás: nso.hu)