Társoldalunk:

Lezárult a Neymar-szappanopera: íme, a sztárfocista döntése

2019.09.01. 13:44

Bár még majdnem két nap hátravan az átigazolási időszak zárásáig, a L'Équipe mai címlapján már öles betűkkel hirdette, hogy Neymar marad a PSG-nél. A brazil támadó állítólag már közölte is csapattársaival és családjával, hogy egyelőre nem igazol vissza a Barcelonába, és a mostani idényt a francia fővárosban tölti.

A francia sportnapilap az ironikus „Se queda" címmel jelent meg Neymar kapcsán, ami annyit tesz, hogy marad. Leonardo, a PSG sportigazgatója maga is elismerte, hogy (eddig) nem vezettek sikerre a tárgyalások a Barcelonával. A L'Équipe szerint Neymar is belátta, hogy a nyáron már biztosan nem jön létre az átigazolás, így közölte a két klubbal és a hozzá közel állókkal, hogy marad. 

Pedig a Sport szerint az egyezkedésnek volt egy olyan pontja, amikor Neymar arra is készen állt, hogy a saját pénzéből 20 millió euróval beszálljon az üzletbe, de erre nem került sor.  Azonban arról is szólnak a hírek, hogy ezzel csak el lett odázva a Barcelonába való visszatérése, és 2020-ban mindenképpen sor kerül a váltásra. Addig is Neymar mindent meg fog tenni a PSG sikereiért.

(Forrás: nso.hu)