Párizsba igazolt az Inter kiutált csatára

FC Internazionale v Empoli FC - Serie A Inter Internazionale FC Milan Milano Serie A Calcio Soccer Italy Calciatore SPORT Italia
Mauro Icardi #9 of FC Internazionale Milano during the serie A match between FC Internazionale and Empoli FC at Stadio Giuseppe Meazza on May 13, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A PSG labdarúgócsapata bejelentette, hogy Mauro Icardi a következő szezonban náluk futballozik.

Az argentin játékos a 2019-20-as idényre kölcsönbe érkezik Párizsba, de olasz lapértesülések szerint a PSG-nek opciós joga lesz a játékos megvásárlására.

Icardi az Inter csapatkapitánya volt az előző szezonban, de februárban megfosztották a karszalagtól. Ezután sérülés miatt nem állt a csapata rendelkezésére, az év végére tért vissza néhány meccs erejéig. Az Inter új edzője Antonio Conte nem tartott igényt a játékára a 2019-20-as idényben.

Mauro Icardi az egyik legellentmondásosabb alakja a nemzetközi futballnak. Évekkel ezelőtt elszerette Maxi Lopez feleségét Wanda Narat, ami miatt megharagudott rá az egész futballtársadalom. Később Nara Icardi ügynöke lett, és folyamatosan generálja körülötte a botrányokat.

(nso.hu)