Vágólapra másolva!
A hétvégén újra összecsapott a Rangers és a Celtic a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és most a Celtic szurkolói örülhettek, mert a vendégek mindhárom pontot elvitték az Ibrox Stadionból. Mégsem erről, hanem a meccs után történtekről beszél most mindenki Skóciában - számolt be róla a Nemzeti Sport Online.

A Rangers fanatikusai természetesen nem voltak túl boldogok a lefújás után, elvégre a legnagyobb rivális nyert az otthonukban. A legtöbben ennek ellenére beérték egy kis pfujolással, fütyüléssel. Volt azonban egy drukker, akinek ennyi nem volt elég. A Rangers szurkolója a stadion kijáratánál több mint egy órát várt Scott Brownra, a Celtic középpályására, csak azért, hogy odaszúrhasson neki egy mondatot Ez a következő volt: „Hogy van a húgod?"

Ez önmagában is elég bántó, ám a szurkoló pontosan tudta, ezzel a lehető legfájdalmasabb pontra tapint, a futballista testvérénél ugyanis fiatal korában rákot diagnosztizáltak, majd a lány 21 évesen elhunyt. A közösségi oldalakon a Rangers drukkerei is elítélték a „szurkoló" viselkedését, és elnézést kértek társuk beszólása miatt.

A klub sem tétlenkedett sokáig, a Rangers vezetősége is érezte, ez bőven túlment egy határon, így egy nappal a történtek után a csapat szóvivője a heraldscotland.com-nak elárulta, megtalálták a „drukkert", aki soha többé nem teheti be a lábát az Ibrox Stadionba!