Szerbiában nyert rangadót Portugália

Cristiano Ronaldo
Portugal's Cristiano Ronaldo (L) vies with Serbia's Darko Lazovic (R) during the Euro 2020 football qualification match between Serbia and Portugal in Belgrade, on September 7, 2019. (Photo by PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A 2020-as labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat szombati esti mérkőzésén Portugália 4-2-re nyert Szerbiában. A franciák albániát, a törökök Andorrát győzték le.

Az első félidőben a házigazda Szerbia jól tartotta magát, de egy kapushiba után hátrányba került. A második játékrész gólzáport hozott, amelyből a vendégek jöttek ki jobban, többek között Cristiano Ronaldo találatának is köszönhetően a portugálok 4-2-re nyertek, és a csoportelső Ukrajna mögé feljöttek a második helyre.

A franciák a várakozásoknak megfelelően könnyedén verték Albániát, a duplázó Koman vezérletével. A törökök viszont nagyon közel voltak az óriási negatív meglepetéshez, Andorra ugyanis a 89, percig kihúzta kapott gól nélkül Isztambulban, akkor azonban egy szöglet után érkezett Ozan Tufan, és megmentette a hazaiakat.