Társoldalunk:

Szerződést hosszabbított a MOL Fehérvár magyar kulcsjátékosa

2019.09.13. 23:07

A MOL Fehérvár FC egy évvel meghosszabbította középpályása, Huszti Szabolcs 2020 nyarán lejáró szerződését. 

„Jövő nyáron lejárt volna a szerződésem, de úgy érzem, van bennem annyi, hogy további egy évig még biztosan segíteni tudjam a csapatot. Szerencsére ez a gondolat kölcsönös volt a klub részéről is, így hamar megállapodtunk a folytatásról. Az elmúlt másfél évben ünnepelhettünk bajnoki címet, Magyar Kupát és csoportkörös szereplést, azért dolgozunk minden nap, hogy hasonló sikerek várjanak ránk a folytatásban is" – nyilatkozta a fehérvári klub honlapjának Huszti Szabolcs.

"Óriási fegyvertény, hogy másfél évvel ezelőtt minket választott, az azóta eltelt időben pedig mind a pályán, mind az öltözőben bizonyította, hogy nemcsak remek játékos, de remek ember is. Amikor az öltözőben olyan labdarúgók vannak, mint Juhász Roland és Huszti Szabolcs, akkor úgy vélem, minden vezetőedző és minden sportigazgató nyugodt lehet! Nagy öröm, hogy egy ilyen minőségű futballista a Vidiben képzeli el további jövőjét is" – jelentette ki Kovács Zoltán, a MOL Fehérvár FC sportigazgatója.

A rutinos középpályás sikeres Bundesliga-karriert követően írt alá 2018-ban a fehérváriakhoz. A csapattal bajnok, Európa-liga-csoportkörös és Magyar Kupa-győztes lett. 41 bajnoki mérkőzésen 7 gólt lőtt és 14 gólpasszt osztott ki, 2018-19-ben ő végzett a klub NB I-es házi kanadai táblázatának az élén. Az EL-ben betalált a Dudelange, illetve a PAOK kapujába is.