Egy teljes hónapig nélkülözheti csodatinijét a Barcelona

FC Barcelona v Real Betis - Liga Spain Barcelona FOOTBALL FC Barcelona Real Betis Balompie La Liga FCB Betis Camp Nou Stadium Liga Santander soccer news sports nurphoto
31 Ansu Fati of FC Barcelona during the La Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie in Camp Nou Stadium in Barcelona 25 of August of 2019, Spain. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Akár egy hónapig is nélkülözheti majd új csodatinijét, Ansu Fatit a Barcelona, ugyanis a spanyol szövetség számolna a fiatal csatárral.

A hírek szerint Fati szeretne spanyol válogatott lenni, pedig lehetne portugál is, illetve Bissau-Guinea-i is, ugyanis ott született.

A brazíliai U17-es világbajnokság október végén kezdődik, és november 17-ig tart majd. A 16 éves tehetség eddig két gólt szerzett három meccsen Barcelonában, és könnyen lehet, hogy a felnőtt kerettel marad akkor is, ha Lionel Messi és Ousmane Dembélé is visszatér sérülése után.

Ansu Fati spanyol válogatott lehet Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Fati, aki egyébként a magyar csapattal is összefuthat majd a világbajnokságon, öt bajnoki és két BL-meccset hagy majd ki biztosan, ha spanyol válogatott lesz.

Az el Clásicók sztárja lehet a Barcelona-iskola két szupertinije

Ansu Fati és Takefusa Kubo. A következő másfél évtized Lionel Messije és Cristiano Ronaldója is lehet a két tinitehetség. A 16 éves Barcelona-játékos és a 18 éves Real Madrid-focista karrierje már keresztezte egymást, de most külön utakon járnak.