Szerződést bontott az NB II-es klub a súlyos sérülést okozó védővel

Szimcso Viktor, ETO, NB II
A győri Szimcso Viktornak egy évet kell kihagyni Gyulás Máté belépője miatt.
Vágólapra másolva!
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata felbontotta játékosa, a hétközi bajnoki fordulóban kíméletlen szabálytalanságával súlyos sérülést okozó Gulyás Márton szerződését.

Mint arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II 9. fordulójában rendezett ETO FC–Nyíregyháza Spartacus (3-1) mérkőzés botrányos körülmények között zajlott le. A 94. percben a szabolcsiak játékosa, Gulyás Máté egy brutális belépővel súlyos sérülést okozott ellenfelének, Szimcso Viktornak, aki keresztszalag- és oldalszalag-szakadás miatt közel egy évig nem játszhat.

Gulyást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három hónapra eltiltotta a játéktól, kedden pedig klubja közleményben tudatta, hogy felbontotta a futballista szerződését.

Mint írják, mérkőzésen történtek miatt belső vizsgálatot indított a klub, melynek vezetése ennek eredményeként úgy döntött, szerződést bont Gulyás Mátéval. A futballista 2018 óta a Nyíregyháza játékosa, az előző szezonban 26 bajnokin lépett pályára, egy kivétellel minden alkalommal kezdőként, míg az idei szezonban eddig hét mérkőzésen szerepelt.