Vágólapra másolva!
Nagy sikerrel zárult vasárnap az először megrendezésre kerülő Fehérvár Minifutball Fesztivál. Három tornát bonyolítottak le egy helyszínen, egy időben, amelyek közül a Mentally Challenged Cup a közepesen súlyosan értelmi fogyatékkal élők focifesztiválja volt. Minden résztvevő aranyéremmel, egyéni ajándékkal, sportfelszereléssel és remek fociélménnyel gazdagodott.

Mentally Challenged Cup

A középsúlyosan értelmi fogyatékkal élők focija arról szólt, amiről szólnia kellett: jókedv, pici versengés, a sérült emberek önfeledt kikapcsolódása. Nem hirdettek győzteseket, mindenki aranyérmet, egyéni ajándékot – a Trenkwalder segítségével –, valamint Adidas sportfelszerelést kapott.

Mindenki jól érezte magát Forrás: Minifutball Szövetség

Fehérvár Kupa

Székesfehérvári társadalmi csoportok, társaságok tornája, amelyet végül Magyar Posta Székesfehérvár csapata nyert. A dobogóra felállhatott még az Árpád kollégium és a Katasztrófavédelem,

I. helyezett: Magyar Posta Székesfehérvár
II. helyezet: Árpád kollégium
III. helyezett: Katasztrófavédelem

Kapott különdíjat a gólkirály, legjobb kapus és a legjobb mezőnyjátékos is.

Nagy sikerrel zárult vasárnap az először megrendezésre kerülő Fehérvár Minifutball Fesztivál Forrás: Minifutball Szövetség

Business Cup Hungary

Országos üzleti torna. Nem kis tétért, a jövő évi EURO Business Cupra való kijutásért folyt a küzdelem, amelyet a Videoton Holding nyert meg.

I. Videoton Holding
II. Hofstadter Építőanyag
III. Meteor Cee Kft.
IV. Masterplast

Itt is különdíjat kapott a legjobb kapus, a gólkirály valamint a legjobb játékos is.