Társoldalunk:

Elképesztő a hangulat a magyar kispályás fociválogatottnál - videó

2019.10.02. 09:43

A magyar kispályás labdarúgó-válogatott kedden 4-2-re verte Szaúd-Arábiát az ausztráliai Perth-ben zajló minifutball-világbajnokságon. Szerdán nem lép pályára az együttes, így Nagy Lajos a szünnapot kihasználva a csapategységet erősítette. A labdarúgók különböző műveltségi vetélkedőkben próbálhatták ki magukat, majd a szövetségi kapitány játékos edzést is vezényelt a keretnek.

A kvízjátékban három csapatra osztották a játékosokat, az Ececece Arc, a Krokodil Dundi és 420 nevű kvintett mérte össze az erejét.

A kiváló hangulatú megmérettetésen nagy volt a harc az ötösök között, végül a 420 nyert minimális fölénnyel. Ebben a játékban nem is a győzelem volt a lényeg, sokkal inkább az, hogy a csapat még jobban összekovácsolódjon a pályán kívül is, és elnézve a hangulatot, a foglalkozás elérte a célját.

Ezt követően még edzés is várt a perthi-i napsütésben a labdarúgókra, a hangulatra pedig ott sem lehetett panasz, a „kukás kihívás" is nagy csatákat hozott.

Az edzés végén Nagy Lajos még visszaért a keddi, Szaúd-Arábia elleni mérkőzésre, kiemelve, hogy az angolok ellen még jobb játékot vár a válogatottól. Csütörtökön ugyanis magyar idő szerint 7 órakor újabb vb-csoportmeccs vár Ladányiékra, és egy győzelemmel a továbbjutást is be lehet biztosítani.

WMF világbajnokság, Perth, Ausztrália, B-csoport:
(magyar idő szerint)
10.03. csütörtök
7.00: Magyarország-Anglia