Vágólapra másolva!
A Szoboszlai Dominikkal felálló Salzburg elképesztő meccset játszott a BL-címvédő Liverpool otthonában. Az osztrák csapat háromgólos hátrányból állt fel. Kis szerencsével akár pontot is szerezhetett volna, de végül 4-3-as vereséget szenvedett. Az osztrák csapat közösségi oldalára felkerült egy videó Jesse Marsch vezetőedző lelkesítő beszédéről, amit a félidőben mondott a játékosainak kétgólos hátránynál.

Szoboszlai Dominik a meccs után elmondta, azért kerültek háromgólos hátrányba, mert nem úgy álltak hozzá a meccshez, ahogy kellett volna. Ugyanezt nehezményezte Jesse Marsch vezetőedző is, aki a szünetben dühöngve kérte számon játékosait, amiért azok úgy játszottak, mintha egy edzőmeccsen lennének.

„Először is, mennyit faultoltunk? Talán kettőt? Ez nem egy kib****tt edzőmeccs, hanem egy Bajnokok Ligája-mérkőzés"

– kezdte a beszédét a Salzburg edzője, aki arra kérte a játékosait, hogy ne tiszteljék ennyire a Liverpool játékosait, és legyenek keményebbek a folytatásban.

Erősek? Igen. De ez nem azt jelenti, hogy kedvesnek kell lennünk, hogy ne szereljük le őket, vagy ne harcoljunk.

– tette hozzá Marsch, aki elmondta a játékosainak, tudnak ennél jobban is futballozni, és arra kérte őket, hogy vigyenek több életet a játékukba.

A salzburgi játékosok küzdeni akarását a szurkolóik is értékelték, mert a lefújás után úgy ünnepelték őket, mintha megnyerték volna a mérkőzést.

Forrás: Nemzeti Sport