Társoldalunk:

Tűzoltók lepték el a magyar kispályás fociválogatott éttermét

2019.10.04. 08:28

Az ausztráliai Perth-ben rendezett minifutball-világbajnokságon szereplő magyar kispályás fociválogatott tagjai nem sokkal azelőtt fejezték be az ebédjüket – szerencsére közülük már senki nem volt a helyszínen –, amikor két tűzoltóautó jelent meg a hotel étterménél. 

Munkatársunk helyszíni jelentése Perthből, Ausztráliából.

A magyar labdarúgók a Hotel Ambassador nevű hotelben szálltak meg a világbajnokság idejére, ám mivel ott nincsen étterem, így a szemközti hotelben, a Comfort Innben étkeznek minden nap, ahol egyébként több válogatott is megszállt. A pénteki ebédet követően épphogy távoztak a magyar focisták, amikor helyi idő szerint fél 2-kor két tűzoltóautó jelent meg a bejáratnál.

Két tűzoltóautó állt a bejárat előttForrás: Origo

Az ott lévő vendégeket, játékosokat azonnal egy helyre, a földszintre terelték a tűzoltók, senki nem maradhatott a szobájában, mivel megszólalt a szálloda egyik tűzjelzője.

A játékosok nyugostan várták, hogy visszatérhessenek a szobájukbaForrás: Origo

Ahogy láthatja, nincs pánik, megszólalt az egyik tűzjelző, így kihívtuk a tűzoltókat. Szerencsére gyorsan kiértek, biztonsági okokból most mindenkinek várnia kell, mire visszamehet a szobájába" – mondta az szálloda egyik dolgozója.

A tűzoltók mindent átnéztek a szállodábanForrás: Origo

Nem sokkal később a tűzoltók jelezték, hogy minden rendben van, mindenki visszamehet a szobájába, amelyet nagy ujjongással és tapssal vettek tudomásul az ott lakó válogatott labdarúgók.