Vágólapra másolva!
Détári Lajos is pályára lép a Stadio Renato Dall'Arában a Bologna alapításának 110. évfordulójára rendezett gálameccsen, ahol a csapat korábbi sztárjai a Real Madrid-legendák elleni együttes ellen játszanak. 

A bolognai sztárokból összeállított csapatban az 56 éves magyar középpályás mellett szerepet kap többek között Roberto Baggio, Gianluca Pagliuca, Marco Di Vaio. A Real Madrid-legendák együttesében Roberto Carlost, Clarence Seedorfot, Christian Karembeut is köszönthetik a rajongók.

„Ezerkilencszázkilencvenben szerződtem a csapathoz, és két idényen keresztül futballoztam itt, olyan tehetségek mellett, mint Antonio Cabrini, Massimo Bonini, Roberto Tricella" - idézte a tuttobolognaweb.it Détári Lajost.

Forrás: blognafc.it

"Csodálatos kapcsolatot ápoltam Luigi Corini elnök úrral, és nem csak azért, mert mindkettőnknek negyven és feles volt a cipőmérete. Nem felejtem el az első gólomat sem, amelyet a Sampdoriának lőttem Bonini beadásából - nosztalgiázott a mindenki által csak Dömének szólított korábbi világválogatott labdarúgó.

(nso.hu)