Vágólapra másolva!
A walesi Gareth Bale 2013-ban érkezett Madridba a Tottenhamtől, hat szezon alatt négyszer nyert Bajnokok Ligáját a csapattal, de a spanyol ügyekben mindig otthonosan mozgó szakíró, Guillem Balague szerint tele van a hócipője a walesi szélsőnek.

Júliusban a Real Madrid edzője, Zinedine Zidane mondta, hogy reméli, hamarosan távozik a csapattól Bale, amire a játékos ügynöke, Jonathan Barnett azt mondta, "Zidane botrányosan viselkedik, és nem tiszteli azt a játékost, aki ennyit tett a klubért.

Bale aztán a hírek szerint ment volna Kínába, ahol hetente egymillió fontot kereshetett volna, de akkor már a Real nem engedte, mert ingyen távozott volna.

Négy BL-serleg, egy spanyol bajnoki cím, egy kupa, három UEFA Szuperkupa, és több mint 100 gól eddig Madridban. Bale a nyári felkészülési meccsek közül a Bayern ellen például azért nem játszhatott, mert Zizou szerint nem volt megfelelő mentális állapotban.

Gareth Balenek elege van? Forrás: NurPhoto/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A walesi végül visszatért a csapatba, hét meccsen két gólt szerzett, a Real pedig a bajnokság élére állt, de a Club Brugge elleni BL-meccsre nem nevezték, majd a Granada elleni bajnokin újra kezdett.

"Gareth Bale-nek elege van, nem tudja ezt tovább csinálni" - mondta a BBC-nek Balague. "Egyre több lehetőséget kapott a csapatban, formába lendült, majd a Brugge ellen a lelátóra került, senki nem tudja, miért. Bale érthetően ideges. Amikor Zidane visszatért, azt mondta, nem kell neki a walesi, de azt nem mondta meg, miért.

Bale az elmúlt hetekben egyre jobban játszott, dühből bizonyítani akart. Sokan azt mondják, jobban szeret golfozni, mint focizni, hogy nem keresi a játékostársakkal a közös programokat, ami lehet, hogy így van, de ő csak játékperceket akar, hogy gólokkal segíthesse a Realt. Érthetetlen, hogy a BL-ben miért nem játszhatott, ez pedig könnyen lehet, hogy az utolsó csepp volt a pohárban. 2013 óta először ő akar elmenni Madridból, amiért nem úgy viselkednek vele, ahogyan azt megérdemelné."