Társoldalunk:

Drogpartikra járt edzés helyett a francia válogatott focista, kirúgták

2019.10.15. 19:19

A korábbi 24-szeres válogatott francia futballista, Jérémy Ménez szeptember végén Mexikóból hazatért Párizsba, most pedig kiderült, hogy mivel is töltötte a napjai egy részét a Club Américánál.

Ménez 2018 januárjában igazolt a mexikói élvonalban szereplő csapatba, de mindössze 12 meccs és öt rúgott gól után megköszönték a részvételét, ő pedig hazatért a francia másodosztályban (Ligue 2) szereplő Paris FC-be. 

Nekem olyan játékosra van szükségem, aki ugyanúgy edz, mint a többek. Ha nem így tesz, tőlem lehet akár Maradona, Messi vagy Pelé is, akkor sem tartok rá igényt– idézi a Marca a Club América edzőjét, Miguel Herrerát. Márpedig Ménez nem edzett úgy, mint a többiek, és nem egy Pelé, vagy Messi, legfeljebb egy kis Maradona van benne – derült ki a hazatérése után megjelent videókból. 

A felvételen nagyon úgy tűnik, hogy Ménez kokaint szív fel egy asztalról, az ölében ülő nőről pedig egyöntetűen állítják a helyi lapok, hogy prostituált. 

Ménez 2004-ben tagja volt az U17-es Európa-bajnok francia válogatottnak, olyan később ugyancsak befutott társak oldalán, mint Karem Benzema, Samir Nasri, vagy Hatem Ben-Arfa. Profi karrierjét a Sochaux-ban kezdte, majd olyan klubok következtek sorban, mint a Monaco, AS Roma, Paris Saint-Germain, AC Milan, Bordeaux. Ezt követően már kicsit lentebb adta, a Club América előtt a török Antalyasporban játszott hét meccset.