Többet nem lép pályára Barca-mezben Philippe Coutinho

FC Barcelona v Real Sociedad - La Liga Spain Barcelona Real Sociedad La Liga FC Barcelona Camp Nou FOOTBALL Coutinho
07 Coutinho of FC Barcelona during the La Liga match between FC Barcelona and Real Sociedad in Camp Nou Stadium in Barcelona 20 of April of 2019, Spain. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Philippe Coutinho a nyáron hosszú egyezkedések után került a Barcelonától a Bayern Münchenhez kölcsönbe. A szezon végén a bajorok 120 millió euróért megvásárolhatják a játékost az egyezség szerint. Spanyol lapértesülések szerint, ha a müncheniek nem élnek ezzel az opciójukkal, akkor sem marad Barcelonában Coutinho.

A Marca információi szerint a Barcelona vezetősége döntött Coutinho sorsával kapcsolatban. A brazil hiába ápol a katalánok dél-amerikai játékosaival jó viszonyt, köztük Messivel is, ha a Bayern München a kölcsönjáték után sem veszi meg a játékost, akkor sem lép többet pályára a Nou Campban.

Nem játszik többet gránátvörös-kékben Philippe Coutinho Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Coutinho 145 millió euró ellenében érkezett 2018 januárjában a Barcelonához, s noha jól kezdte a spanyolországi karrierjét, idővel romlani kezdett a formája, és a gránátvörös-kékek szurkolói is többször ellene fordultak. A Barca akkor is veszítene az üzleten, ha jövő nyáron végül a mostani megegyezés keretein belül kifizetné a 120 millió eurót a német klub, ha viszont az sem teszik ezt meg, jó eséllyel még nagyobbat buknak majd a transzferen.