Társoldalunk:

Miriuta az utolsó meccsén testőrt állíttatott a Kisvárda öltözője elé

2019.10.18. 12:41

Tíz nappal ezelőtt az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda és Miriuta László vezetőedző közösen szerződést bontottak. A tréner a romániai Digi Sportnak elmondta, szerinte mi vezetett a döntéshez.

Miriuta szerint közte, és a szakmai igazgató, Révész Attila között az Újpest elleni bajnoki mérkőzés szünetében mérgesedett el a viszony. A negyedik fordulóban rendezett találkozó szünetében a vezetőedző éppen taktikai utasításokat Gheorghe Grozavnak, amikor azt vette észre, hogy valaki üvöltözik az öltözőben.
Azt hittem, ez az én dolgom...a csapatunk vezetője volt az, épp egy játékossal veszekedett. Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy "Attila, pénzt hoztál a srácoknak?"

Miriuta ezután megkérte Révészt, hogy távozzon az öltözőből, mert ott csak a játékosok és a stábtagok tartózkodhatnak. A vezető ennek eleget tett, viszont onnantól kezdve csak e-mailben kommunikáltak egymással.

"Az utolsó mérkőzésemen egy testőrt állítottam az öltözőajtó elé, és azt mondtam neki, hogy még az anyámat se engedje be. Másnap hívtak a klubtól, hogy nem folytathatom a munkát" - árulta el Miriuta, akinek a Zalaegerszeg elleni 3-3-as döntetlen volt a búcsúja.

Az idény végéig a Kocsis János-Dajka László kettős irányítja a Kisvárdát.