Vágólapra másolva!
A Kisvárda és Miriuta László vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott október elején, de még mindig nem csitul a hangulat a klub körül. A szakmai igazgató, Révész Attila az M4 Sport stúdiójában beszélt arról, mi történt azon a meccsen, amikor Miriuta szerint testőrt kellett állítania az öltözőajtó elé.

Miriuta nemrég úgy nyilatkozott, az Újpest elleni bajnoki mérkőzés szünetében mérgesedett el a viszony. A negyedik fordulóban rendezett találkozó szünetében a vezetőedző éppen taktikai utasításokat Gheorghe Grozavnak, amikor azt vette észre, hogy valaki üvöltözik az öltözőben.

Azt hittem, ez az én dolgom...a csapatunk vezetője volt az, épp egy játékossal veszekedett. Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy "Attila, pénzt hoztál a srácoknak?"

Vasile Miriuta már nem a Kisvárda sikeréért dolgozik Forrás: kapilali/Pusztai.Skapilali

Miriuta ezután megkérte Révészt, hogy távozzon az öltözőből, mert ott csak a játékosok és a stábtagok tartózkodhatnak. A vezető ennek eleget tett, viszont onnantól kezdve csak e-mailben kommunikáltak egymással.

"Az utolsó mérkőzésemen egy testőrt állítottam az öltözőajtó elé, és azt mondtam neki, hogy még az anyámat se engedje be. Másnap hívtak a klubtól, hogy nem folytathatom a munkát" - árulta el Miriuta, akinek a Zalaegerszeg elleni 3-3-as döntetlen volt a búcsúja.

A fenti mondatokra reagálva Révész elmondta, ha mindez így történt volna, már a ZTE ellni meccs második félidejére sem engedte volna ki a vezetőedzőt.

Révész egyébként arról is mesélt a sportcsatorna stúdiójában, miért is nehéz "értelmes játékosokat" a Kisvárdához vinni.

Az idény végéig a Kocsis János-Dajka László kettős irányítja a Kisvárdát.