Cristiano Ronaldo DNS-e ott volt a megerőszakolt nőben

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BACK VIEW FULL LENGTH CLENCHED FIST JOY RUNNING
Cristiano Ronaldo ismét történelmet írt
Vágólapra másolva!
A szexuális erőszakkal vádolt Ronaldo megúszta a felelősségrevonást a Kathryn Mayorga elleni büntetőügyben, mégsem lehetett teljesen ártatlan.

A 2009-ben történt esettel kapcsolatban ugyanis a Sun brit bulvárlap betekinthetett a rendőrség és az ügyészek között zajló, százoldalas e-mail-levelezésbe, amiben Jeffrey Guyer detektív azt írta: „a DNS-minta visszajött, egyezik Ronaldóéval".

Szintén itt bukkantak rá, hogy a portugál futballsztár az ügyvédeinek is elismerte, hogy Mayorga a közösülésük előtt azt mondta: „állj le!", „ne csináld!".

A botrány tavaly robbant ki, amikor Mayorga a Spiegelnek előállt azzal, hogy Ronaldo még 2009-ben egy Las Vegas-i hotel fürdőszobájában, akarata ellenére magáévá tette.

Kiderült, hogy a sértett már akkoriban feljelentést tett, DNS-mintát vettek tőle, csakhogy a világklasszis focista egy ügyvédekből, nyomozókból, orvosokból álló csapatot bérelt fel, hogy az ügyet még csírájában elfojtsa. Ez végül sikerült is neki, hiszen

Mayorga 375 ezer dollár (111 millió Ft) ellenében titoktartási nyilatkozatot írt alá és visszavonta a vádakat.

Az újranyitott büntetőügyet júliusban zárta le a nevadai ügyészség, mivel nem tudtak meggyőződni arról, hogy a titoktartási nyilatkozat részleteiből szivárogtató Football Leaks információi hitelesek-e, újabb bizonyítékok pedig nem kerültek elő. Ettől függetlenül egy polgári per még jelenleg is zajlik, amiben a sértett 150 ezer dolláros (44 millió Ft) kártérítést követel a focistától.

"Volt szexuális együttlét, de azt mindkét fél akarta. Erre nem lehet vádat alapozni" – mondta a DNS-egyezésről CR7 ügyvédje.