Vágólapra másolva!
A bajnok Ferencváros Sigér Dávid két góljával 2-1-re nyert a listavezető MOL Fehérvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén. A találkozót követően a meccs két hőse, Sigér Dávid és Dibusz Dénes értékelte a látottakat.

„Ha lehet ilyet mondani, akkor a legjobbkor sikerült duplázni, de nem ez a fontos, hanem a csapat sikere. Alázatosan játszottunk, amikor nem megy úgy a játék, akkor harcolunk és jön az eredmény.

Nyolc-tíz nappal ezelőtt, amikor láttuk, hogy milyen három mérkőzés jön, úgy készültünk, hogy nyerjük meg mindegyiket.

Kettő a bajnokságban ér nagyon sokat, egy pedig az El-ben. Óriási eredmény, hogy az Újpestet, a CSZKA Moszkvát és a Fehérvárt is legyőztük" – mondta Sigér Dávid az M4 Sport kamerája előtt, aki azt is elmondta, érezte az első gólnál, hogy nem szabad első szándékból indulni a labdára, végül szép passzt kapott és kapura bombázott

„A három belső középpályás közül egynek fel kell mennie, mert akkor támadásban lennénk kevesen. Most ez rám jött ki, de ez egyedi est. Nagyon boldog vagyok" – tette hozzá a két gólt szerző középpályás.

Dibusz Dénes kiválóan védett a Fehérvár ellen Forrás: molfehervarfc.hu

„Volt minden ezen a meccsen. Az első félidő kapuszempontból ideális volt, nem is jött lövés a kapumra. A második játékrész már más volt, nagy rohamokkal kezdett a MOL Fehérvár. Midnent egy lapra tettek fel. Szerencsére csak a 86. percben sikerült szépíteniük, sokáig tartottuk a kétgólos előnyt. A végén mindenki láthatta, miért volt ez nagyon fontos. Nagy nyomás helyeződött ránk, de sikerült kihúzni újabb kapott gól nélkül.

Örülök neki, hogy felfelé ívelő formában vagyok" – árulta el Dibusz Dénes.