Hosszú eltiltás várhat Franck Ribéryre

fbl Horizontal
Fiorentina's French forward Franck Ribery acknowledges the public at the end of the Italian Serie A football match Brescia vs Fiorentina on October 21, 2019 at the Mario-Rigamonti stadium in Brescia. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Franck Ribéry csapata, a Fiorentina 2-1-re kikapott a Laziótól vasárnap este. A rómaiak második gólja előtt könnyen lehet, hogy szabálytalanul szerzett labdát Lukaku, talán ezt kérte számon a lefújás után a francia.

Ribéry a lefújást követően a kamerák előtt lökdöste az egyik asszisztenst, amiért komoly eltiltást is kaphat.

A Bayern München korábbi játékosa egyébként adott egy gólpasszt a meccsen, de nehezen viselte a vereséget, ráadásul már a pályán sem volt, amikor a Lazio gólt szerzett.

Az csak később derült ki, hogy Ribéry utólag piros lapot kapott ezért a megmozdulásáért, így könnyen lehet, hogy hosszabb eltiltást is kiszabnak majd.

Ribéry egyébként már a lecserélését sem viselte túl jól, de az edzőjét, Vincenzo Montellát ez még nem zavarta.

"Fáradtnak tűnt, talán azért volt mérges, mert szeretett volna hamarabb lejönni" - viccelődött az edző. - Egy igazi bajnok, szeretem, ha valaki ennyire szenvedélyes. Én is csatár voltam, tudom, milyen érzés, amikor lecserélnek. Ami a meccs végén történt, azt nem értem. Ha van technológia, miért nem használják? Mondtam a játékvezetőnek, hogy meghívom egy kávéra, ha szerinte nem volt szabálytalan a Lazio labdaszerzése" - mondta Montella.