Újra ott lesznek a szurkolók a diósgyőri lelátón a következő bajnokin

DVTK, Diósgyőr-szurkolók
A DVTK-szurkolók nem fogták vissza magukat a Puskás Akadémia elleni meccsen
Vágólapra másolva!
A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok hétfőn bejelentették, hogy a Kisvárda elleni mérkőzésen visszatérnek a lelátóra.

Az OTP Bank Liga 4. fordulója után, egy hármas vereségsorozatot követően jelentette be a DVTK szervezett szurkolótábora, hogy amíg nem javul a csapat eredményessége, addig nem látogatják a csapat mérkőzéseit. A szurkolók kijelentették, hogy elégedetlenek a vezetőség ígérgetéseivel.

A szurkolói csoportok úgy vélik, hogy javult a klub körüli helyzet és a Kisvárda elleni meccsen újra ott lesznek a stadion lelátóján.

A DVTK újra a szurkolói előtt léphet pályára Forrás: dvtk.eu

"A klub eltökélt abban az irányban, hogy a szurkolókkal folyamatos legyen a kapcsolattartás, és a drukkerek által jelzett problémákra közös megoldást találjunk. A jövőben rendszeres lesz az egyeztetés közöttünk, hiszen a cél közös, így közösen is kell dolgozunk azért, hogy a DVTK továbbra is az ország legnagyobb és legnépszerűbb vidéki klubja legyen, mint ahogy azt a közvélemény hosszú évtizedeken keresztül megszokhatta.

és az újabb három ponttal felzárkózhatunk a középmezőny elejéhez" - nyilatkozta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs- és marketing igazgatója.