A Southampton focistái lemondanak a fizetésükről a 9-0-s vereség után

Horizontal
Angus Gunn kilenc gólt kapott a Leicestertől
Vágólapra másolva!
A Southampton játékosai felajánlották fizetésüket a klubnak a Leicester City elleni 9-0-s vereséget követően, így a klub alapítványához került egy jelentős összeg.

A történelmi vereség után sem lesz könnyű Ralph Hasenhüttl csapatának, ugyanis a héten kétszer is játszanak a Manchester Cityvel, előbb a Ligakupában, majd a bajnokságban.

A klub közleménye szerint a játékosok a hétvégét a klub edzőközpontjában töltötték, hogy kijavítsák a hibákat.

Angus Gunn kilenc gólt kapott a Leicestertől Forrás: AFP/Glyn Kirk

A játékosok a klub alapítványának ajánlották a Leicester elleni meccs napjára esedékes fizetésüket, majd a hétvégét a két manchesteri meccsre való felkészülésre szánták - írja a klub közleménye.

A csapat menedzsere, Ralph Hasenhüttl nyilvánosan kért bocsánatot a szurkolóktól, a csapatkapitány, Nathan Redmond pedig rémálomhoz hasonlította a mérkőzést.

Kilenc gólt lőtt a Leicester, beállította a Manchester United gólrekordját

Az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának nyitómérkőzésén a Leicester City közel 80 percet emberelőnyben játszva 9-0-ra győzött a Southampton vendégeként. A találkozó bő negyedóra után eldőlt. A 10. percben Benjamin Chilwell lőtt gólt egy kipattanó után, majd két perccel később Ryan Bertrand brutális belépője után emberhátrányba került a Southampton.