Zlatan Ibrahimovic visszatér Spanyolországba

Real Salt Lake v Los Angeles Galaxy GettyImageRank3 soccer
CARSON, CALIFORNIA - APRIL 28: Zlatan Ibrahimovic #9 of Los Angeles Galaxy looks on as he leaves the field after a game against the Real Salt Lake at Dignity Health Sports Park on April 28, 2019 in Carson, California. Los Angeles Galaxy defeated Real Salt Lake 2-1. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic, a svédek legendás csatára Instagram-sztorijában tett közzé egy videót, amiben spanyolul üdvözli Spanyolországot, majd elmondja, visszatérek.

Azt egyelőre nem tudni, milyen szerepkörben és pontosan hova tér vissza Ibra, aki korábban két éven át volt a Barcelona focistája.

Ibrahimovic legutóbb Amerikában, az MLS-ben szerepelt, de nem éppen szépen távozott LA-ből, miután csapatával, a Galaxyvel nem jutott a rájátszásba.

Ibrahimovic a nemi szervét mutogatva fejezte be amerikai karrierjét - videó

A Los Angeles Galaxy egy nyolcgólos mérkőzésen szenvedett vereséget a városi rivális, Los Angeles FC otthonában az amerikai profi focibajnokság (MLS) rájátszásában. Zlatan Ibrahimovic ugyan gólt szerzett a vesztes csapatban, utolsó amerikai mérkőzése mégsem emiatt marad emlékezetes. A nyugati főcsoport elődöntőjében a hazaiak a mexikói Carlos Vela duplájával a 40.

Ibrahimovic a Manchester United csapatától igazolt Amerikába, korábban a PSG, a Milan, a Barcelona és az Inter focistája volt. Focizni szülőhazájában, Malmőben kezdett, ahonnan az Ajax csábította el.

Amint kiderül, pontosan miről szólt Ibra bejelentése, természetesen majd beszámolunk róla.