Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint az olasz rekordbajnok Juventus 35 millió fontos ajánlatot készül tenni a Red Bull Salzburg 19 éves csatáráért, Erling Haalandért.

A torinói klub már régóta meg akarja szerezni a norvég tehetséget, már akkor is ajánlottak érte 5 millió eurót, amikor még Svédországban, a Molde csapatban játszott.

A Guardian értesülése szerint Haalandért óriási harc folyik az átigazolási piacon. A Juventus mellett a Manchester United, az Arsenal és vagy még húsz másik európai klub is érdeklődik a 194 centis támadóért.

Erling Haaland berobbant a Salzburg csapatába Forrás: FC Red Bull Salzburg/Twitter

Haaland az idei szezonban 15 meccsen 22 gólt lőtt és adott mellette hat gólpasszt is. A Bajnokok Ligájában rekordot állított fel, ugyanis az első négy lövéséből négy gólt szerzett a sorozatban – ahol már hat találatnál jár, és vezeti a góllövőlistát.

A Juventus állítólag 35 millió fontos ajánlatot készül tenni, a Salzburg is nyitott az üzletre, azonban az osztrák klub nem szokta elkapkodni az üzletkötést, ha lehetőséget szimatol. Ha a norvég támadó formája kitart, könnyen lehet, hogy a szezon végén akár a dupláját is elkérhetik érte.