Társoldalunk:

Szoboszlai Dominik csapattársa a Barca játékosa lehet

2019.11.04. 07:28

Ugyan több mint egy tucat klub szeretné megszerezni, de a Don Balon szerint az FC Barcelona lehet Erling Haaland következő csapata.

A Salzburg által rendkívül jó érzékkel idén januárban mindössze 5 millió euróért szerződtetett futballista európai topklubok és topmenedzserek figyelmét egyaránt felkeltette teljesítményével. Legutóbb a Juventus érdeklődött Haaland iránt, de lehetett hallani a Manchester Unitedről és a Borussia Dortmundról is, de szinte minden BL-csapat legalább egy telefonhívást megeresztett a játékossal kapcsolatban.

Haaland az egyik legkeresettebb futballista EurópábanForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Fotostand / Wassmuth

Azonban a Luis Suárez utódját kereső Barcelona lehet a norvég tinisztár legújabb csapata, Mino Raiola játékosügynök közbenjárásának segítségével Spanyolországban köthet ki Haaland. Az egyik probléma azonban az, hogy Raiola még nem az ügynöke a csatárnak, a játékost ugyanis korábbi Premier League-tapasztalatokkal rendelkező édesapja képviseli.

Tizenhat tétmérkőzésen 22 gólt a 2019–2020-as idényben Erling Haaland, a Salzburg támadója.