Társoldalunk:

A Real Madrid sztárvendégeket küld a Puskás Aréna megnyitójára

2019.11.05. 15:53

Nem akármilyen sztárvendégek érkeznek Madridból a Puskás Aréna megnyitó mérkőzésére, november 15-én, 19 órakor kezdődő Magyarország-Uruguay összecsapásra. Puskás Ferenc emlékének megőrzése ugyanis kiemelten fontos a Real Madrid számára.

Emilio Butragueno, a Real Madrid nemzetközi igazgatója elárulta, hogy Pedro López Jiménez, a fővárosi klub igazgatótanácsának alelnöke, valamint Amancio Amaro Valera, Puskás Ferenc volt játékostársa is Budapestre érkezik a nyitómeccsre.

„Dr. Odrobina László nagykövet tegnap látogatást tett a Real Madrid Valdebas-i központjában, ahol Emilio Butragueno, a klub nemzetközi igazgatója vezette körbe a 2 éve átadott sportkomplexumban. A találkozó során Butragueno elmondta, hogy Puskás Ferenc emlékének megőrzése olyannyira fontos számukra, hogy kiemelt szinten képviselteti magát a klub a budapesti Puskás Aréna ünnepélyes megnyitóján: Pedro López Jiménez, a Real Madrid igazgatótanácsának alelnöke, valamint Amancio Amaro Valera, Puskás Öcsi volt játékostársa utazik majd Budapestre november 15-én" – írta Magyarország madridi nagykövetségének a Facebook-oldala.