100 millió eurót ér Szoboszlai csapattársának hét BL-gólja

fbl Horizontal
Salzburg's Norwegian forward Erling Braut Haland warms up prior to the UEFA Champions League Group E football match Napoli vs Salzburg on November 5, 2019 at the San Paolo stadium in Naples. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull Salzburg 100 millió euróban állapította meg jelenlegi legkelendőbb játékosa, a norvég csatár Erling Braut Haaland kivásárlási árát. 

A Tutto Sport olasz sportlap információi szerint az osztrák bajnok legalább ennyi pénzt szeretne kapni a 19 éves csatár kérőitől, akikből van bőven, hiszen a Juventus mellett már a Manchester United és a Real Madrid is bejelentkezett a támadóért.

Az egykor a Premier League-ben játszó édesapja, Alf-Inge Haaland révén 2000. július 21-én az angliai Leedsben született csatár már az előző szezonban is felhívta magára a figyelmet, az aktuális idényben viszont egészen szenzációsan játszik: az osztrák élvonalban 12 mérkőzésen 13 gólnál jár, míg a Bajnokok Ligájában karrierje első négy mérkőzésén hétszer volt eredményes, amire korábban csak Zé Carlosnak, Alessandro Del Pierónak és Diego Costának sikerült.