Társoldalunk:

Rebrov: Akár három pontot is szerezhettünk volna, büszke vagyok a csapatra

2019.11.07. 23:19

A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán az orosz CSZKA Moszkva ellen az Európa-liga 4. fordulójában. A mérkőzés után a magyar bajnok vezetőedzője, Szergej Rebrov, valamint hátvédje, Botka Endre értékelte a teljesítményt.

"Védekezésben fegyelmezettek voltunk és ennek köszönhetően tudtunk kialakítani helyzeteket, főleg az első félidőben, aztán a másodikban kicsit elfáradtunk. Büszke vagyok a játékosaimra, hiszen akár három pontot is szerezhettünk volna egy Bajnokok Ligája-szintű csapat ellen. Remélhetőleg a szurkolók is boldogok az eredménnyel, amit a CSZKA ellen értünk el, nem pedig egy magyar bajnokin. Ez egy nagyon magas szint mind a játékosoknak, mind a klubnak. Sok sérültünk volt, de mindenki, aki ma játszott, megérdemelten lépett pályára, és ugyanúgy harcolt a klubért, mint bárki más. Továbbra sem érdemes számolgatni, csak a mérkőzésekre koncentrálni, és minél több pontot szerezni – nyilatkozta Szergej Rebrov a SportTV-nek a mérkőzés után.

"Pozitív számunkra, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, de talán több is lehetett volna benne, a támadójátékunk is rendben volt. Persze nyilván örülünk az egy pontnak is. Azt érzem, hogy játékban sokat fejlődtünk az utóbbi meccseken, ami szintén pozitívum" – mondta rögtön a lefújás után a Fradi védője, Botka Endre a SportTV-nek.