Vágólapra másolva!
A bz-berlin.de információja szerint Dárdai Pál, a Hertha BSC korábbi edzője nemet mondott az 1. FC Köln és a Mainz ajánlatára is.

1. FC Köln Achim Beierlorzert bocsátotta el, míg a Mainz Sandro Schwarz munkáját köszönte meg az elmúlt napokban. Mindkét klubnál Dárdai Pál szerették volna a kispadra - írja a Nemzeti Sport. A kölniek már nyáron is érdeklődtek Dárdai iránt, a héten is elutaztak Berlinbe, hogy tárgyaljanak a Herthával, ugyanis Dárdait jövő nyárig a berlini csapathoz köti a szerződése. A magyar szakember bármikor csatlakozhat az utánpótlás csapatokhoz, de erre a Bundesligában elért sikerei miatt aligha van esély.

Dárdai Pálnak egész biztosan lesznek még ajánlatai komolyabb csapatoktól is Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Andreas Gora

A bz-berlin.de értesülése szerint, a kölni vezetők nemigen tudtak érdemben tárgyalni a Hertha vezetőségével, Dárdai ugyanis leszögezte, hogy nem tér vissza.

Dárdai Pál 2015 tavaszán megmentette a kiesés elől a Herthát, erős középcsapatot épített Berlinben, nem csoda, hogy több klubnál is felmerült a neve.

A német portál információja szerint Dárdai jelenleg Párizsban van a családjával, Thomas Tuchel és Lőw Zsolt vendége a PSG-nél.