Társoldalunk:

Jön Pep Guardiola, suttogta Klopp, és már iszkolt is - videó

2019.11.12. 11:11

A vasárnapi Liverpool–Manchester City Premier League-rangadó nem volt indulatkoktól mentes, de a lefújás után két nappal a két szakvezető már tudott mosolyogni, sőt Jürgen Kloppnak még viccelni is volt kedve.

A győztes csapatot irányító mesternként érthetően jó kedve volt Kloppnak a 3-1-re megnyert csúcsmérkőzés után, aminek az UEFA edzői konferenciáján is tanúságát adta. Egy újságíró azt kérdezte tőle, hogy szokott-e beszélni egy bizonyos Pepével, mire a német meglepetten érdeklődött, hogy milyen Pepérő van szó. "Pepe Guardiola" – mondta erre a mikrofont tartó kéz gazdája, mire Klopp hangos nevetéssel kijavította, és megegyeztek abban, hogy a katalán tréner neve Pep Guardiola, és igen, szoktak beszélgetni. A Pool edzője közben hátrasandított, és meglátta, hogy érkezik vasárnap legyőzött kollégája, amiben máris meglátta az újságírók elől való menekülős lehetőségét.

"Jön Pep Guardiola" – súgta oda nekik és már iszkolt is. Guardiola tényleg jött, de eszében sem volt megállni, viszont őszinte mosolya jelezte, hogy már túllépett a vasárnap történteken.

Tanulhatna a két menedzsertől a két sztárcsapat némelyik játékosa, akik még a válogatott edzőtáborában is azzal vannak elfoglalva, hogy mi történt vasárnap délután az Anfield Roadon.