Vágólapra másolva!
Gulácsi Péter és Willi Orbán kivételével minden játékos megérkezett Telkibe. Gulácsi Péter csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg Orbán érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ, írj honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

Az RB Leipzig vezetői azt kérték Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón Dibusz Dénes áll majd a magyar válogatott kapujában. A szövetségi kapitány elfogadta a lipcsei klubvezetők érveit, már csak azért is, mert így Gulácsi frissebben áll majd rendelkezésre a Wales elleni Eb-selejtezőre. A magyar kapus csütörtökön érkezik meg Telkibe.

Willi Orbán játékára nagy szüksége lenne a magyar csapatnak Cardiffban Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Csapattársa, Willi Orbán még korábban szenvedett térdsérülést, mellyel kapcsolatosan a keddi napon újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt, ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy tud-e csatlakozni a válogatott keretéhez, áll a szövetség által kiadott hírban.

A kerettagok kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően. A hétfői napon egyébként elkészültek a kerettagok új fotói is immáron az új hazai mezben, amely az MLSZ webshopjában már kapható, míg a boltokban jövő hétfőtől lesz megvásárolható.