Vágólapra másolva!
Péntek este a magyar labdarúgó-válogatott az uruguayi együttes ellen avatja fel a közel 68 ezer férőhelyes új Puskás Ferenc Stadiont. A dél-amerikai csapat legnagyobb sztárja, az FC Barcelonában futballozó Luis Suárez az utóbbi hetekben kisebb sérüléssel küszködött, kedden este viszont teljes erőbedobással edzett az Hidegkuti Nándor Stadionban.

A dél-amerikai válogatott játékosai kedden délután örömmel osztogatták az aláírásokat, majd edzettek az MTK stadionjában.

Az Uruguayi Labdarúgó Szövetség hétfőn este kiadott egy közleményt, miszerint Nahitan Nandez és Jonathan Rodríguez sérülés miatt kikerült a keretből. Óscar Tabárez szövetségi kapitány a helyükre Gastón Pereirót és Martín Cácerest hívta be a keretbe.

Úgy tűnik, Luis Suárez készen áll a játékra Forrás: Selección Uruguaya/Twitter

A két játékos később csatlakozik a kerethez, ott volt viszont az FC Barcelona sztárja, Luis Suárez, aki a jelek szerint teljes értékű edzésmunkát végez. A 32 éves támadó november elején szenvedett vádlisérülést, úgy tűnt lemarad az új Puskás Ferenc Stadion nyitómérkőzéséről, de a hétvégi Celta Vigo elleni bajnokin már játszott 17 percet, ami azt jelenti, hogy tökéletesen meggyógyult.