Vágólapra másolva!
Péntek este hét órától a magyar labdarúgó-válogatott az Uruguay elleni mérkőzéssel avatja fel az új Puskás Arénát. Marco Rossi szövetségi kapitány a találkozó előtt elmondta, hogy mivel a sérülések és az eltiltások miatt vészhelyzet van a védelemben, szinte biztos, hogy újoncot fog avatni. Azonban a kezdőben egyelőre olyanok kaptak helyet, akik korábban már bizonyítottak a válogatottban. 

A magyar válogatott kezdőcsapata Uruguay ellen: Dibusz - Bese, Baráth, Lang, Korhut - Vida, Kalmár, Szoboszlai - Varga R., Szalai, Dzsudzsák.

A mérkőzés 19.00 órakor kezdődik, amelyet az OrigoSport a megszokott módon élőben közvetít, sőt, már 17.30-tól folyamatos hangulatjelentéssel készülünk a Puskás Aréna környékéről.

Európa egyik legszebb stadionjában játszik a magyar válogatott

Ahogy a bevezetőben is megírtuk, 65 ezer néző lesz ott a Puskás Arénában. Ennyien legutóbb az 1986. március 16-i magyar-brazil barátságos meccsen voltak, akkor 70 ezer néző látta, hogy Mezey György csapata 3-0-ra nyert a brazil válogatott ellen. Azóta ennyien nem voltak a stadionban, amelynek befogadóképessége folyamatosan csökkent.